Hammam-Towel – Baja Clothing

Hammam-Towel


Pyyhkeiden pyyhe

Sinä, joka olet reissannut maailmalla: olet varmasti kohdannut saman märkä pyyhe laukussa -ongelman kuin me Bajalla. Tarvitset pyyhettä usein ja sitä kerran käytettyäsi et ehdi kuivata sitä kunnolla. Niinpä se sitten ikävästi kastelee koko laukun sisällön. Eräällä reissullamme meille suositeltiin hamam pyyhettä ja se olikin rakkautta ensisilmäyksellä. Hamam on paras koskaan näkemäsi pyyhe. Se kuivaa tehokkaasti ja kuivuu nopeasti. Se on hyvin monikäyttöinen ja kaiken kukkuraksi vieläpä ilo silmälle. Hamam-pyyhe taittuu hyvin pieneen tilaan eikä siis vie laukussa tilaa muulta tärkeältä.

 

Mitä kaikkea pyyhe voi olla?

Monikäyttöinen Hamam-pyyhe voi perinteisen käytön lisäksi myös kaunistaa käyttäjäänsä huivina, koristaa olohuoneen sohvaa tyylikkyydellään tai toimia värikkäänä piknik-alustana. Kestävän rakenteensa ja kauniin ulkonäkönsä ansiosta vain mielikuvitus on rajana käyttötarkoitusten keksimiselle.

 

Juuret Turkissa

Jo 600 vuotta sitten turkkilaisissa hamam-kylpylöissä käytettiin näitä laadukkaita pyyhkeitä. Pyyhkeet kudotaan käsin puhtaista luonnonmateriaaleista Denizlin maakunnassa Turkissa. Perinteisesti Hamam-pyyhe on valmistettu kokonaan puuvillasta, mutta nykyään niissä käytetään myös kevyttä ja kaunista pellavaa. Viime vuosina pyyhe on noussut suureen suosioon maailmalla. Ominaisuuksiensa ansiosta se on pyyhkinyt kevyesti kömpelön froteekankaan ohitse ja valloittanut tyylillään ihmiset vauvasta vaariin.


Sale

Unavailable

Sold Out