Virallinen verkkokauppa – Baja Clothing

Virallinen verkkokauppa


Bajan uusi aikakausi!

Hei,

Oletkin ehkä jo kuullut, että meillä Bajalla on tapahtunut suuria. Olemme luopuneet vanhasta ydintuotteestamme, baja-hupparista. Syyt tähän ovat moninaiset. Maailmaa kurittava korona-pandemia on saanut liiketoiminnan polvilleen, ja se osui myös meihin. Toimitukset huppareihin alkoivat takkuilla jo keväällä, eikä meidän pieni liiketoiminta olisi kestänyt sitä pitkään.

Jopa koronaa isompana asiana tässä vaikutti Meksikosta asti rahdattavien vaatteiden kasvattama CO2-päästöjen määrä. Vaikka tuote itsessään on kierrätysmateriaalia ja ajatus hieno, romuttaa rahdista aiheutuvat päästöt sen ajatuksen.

Näiden takaiskujen myötä käänsimme uuden lehden, jonka myötä toivomme toimintamme kasvavan maltillisesti kysynnän mukaan.

Uuden lehden otsikkona on KOTIMAISUUS! Nykyinen toimintamalli on tiivistettynä kotimainen, kestävä ja ekologinen. Näiden lisäksi tavoitteenamme on pitää tuotteet myös edullisina! :)

Tuotamme nykyisin kaikki tuotteemme Suomessa. Pipot, pyyhkeet ja T-paidat ovat jo valikoimassamme. Tuotteemme tehdään Jyväskylässä, Lapualla ja Merikarvialla.
Suunnittelu, työ ja myynti tapahtuu täällä, Suomessa.
Jokainen euro, joka meidän kauttamme kulkee, tulee suomeen.


Pysykää terveinä!


Alkuperäisten Baja-tuotteiden verkkokauppa

Baja Clothing on vuonna 2012 perustettu suomalainen vaatemerkki, joka on erikoistunut aitoihin, alkuperäisiin Baja-neulehuppareihin, -peittoihin ja Hamam-pyyhkeisiin. LUE BAJAN  TARINA.

Tuotteissamme näkyy ja tuntuu rento elämäntyyli: ne ovat parhaimmillaan suomalaisessa kesäillassa, ansaitussa after-skissä tai unohtumattomalla reppureissulla ympäri maailmaa. Kun tunnelma on rennoimmillaan, on silloin Baja paikallaan!

Baja-tuotteita myydään laajasti muoti-, lifestyle- ja lautailukaupoissa ympäri Eurooppaa. Ja kuten arvata saattaa, voi nykyisin reissatessa törmätä Bajan halpoihin kopioihin, joten kannattaa pitää varansa!


Sale

Unavailable

Sold Out