Toimitusehdot ja takuu – Baja Clothing

Toimitusehdot ja takuu


TOIMITUSAIKA

Tuotteiden toimitusajat vaihtelevat maittain. Toimitukset tehdään Suomesta, Raumalta. Suomitoimitukset saapuvat asiakkaille 1-3 päivässä. Toimitukset Eurooppaan saapuvat perille 3-12 arkipäivän kuluessa ja Euroopan ulkopuolelle 5-20 arkipäivän kuluessa.

Lähetämme toimitukset niin pian kuin mahdollista, yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Jos tilauksessa ilmenee ongelmia, olemme teihin yhteydessä.

TUOTTEET JA HINNAT

Tuotteiden hinnat kerrotaan kunkin tuotteen esittelyssä. Hinnat sisältävät ALV:n. Toimituskulut eivät sisälly tuotteiden hintaan.

MAKSUVAIHTOEHDOT

Paypal, VISA, MasterCard, American Express sekä JCB kelpaavat maksuvälineeksi maksunvälittäjä Stripen kautta. Myös verkkopankkimaksut suomalaisista verkkopankeista kelpaavat.

TOIMITUSKULUT

Toimituskulut vaihtelevat maittain. Yli 100 euron tilauksiin toimitus on ilmainen. 

  • Suomi: 3,90€
  • Suomi pieni 2,49€
  • Ruotsi,Saksa, Itävalta, Belgia, Hollanti: 4,70€
  • Saksa, Itävalta, Belgia, Hollanti (kevyt): 2,50€
  • Norja&Sveitsi: 3,90€
  • Viro, Latvia, Liettua: 6,20€
  • Viro, Latvia, Liettua (kevyt): 2,50€
  • Muu Eurooppa: 7,90€
  • Muu Eurooppa kevyt: 2,50€
  • Muu maailma: 8,90€

PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisessä jälleenmyyntikunnossa. Likaiset tai vahingoittuneet tuotteet eivät oikeuta rahojen palautukseen. Alennetuilla tuotteilla ei ole reklamaatio oikeutta 30 päivän kuluttua. Ilmainen toimitus ei vie reklamaatio-oikeutta tuotteelta. 

VIALLISET TUOTTEET

Jos tuote on rikkoutunut toimituksen aikana tai havaitset tuotteessa muun vian, ole meihin välittömästi yhteydessä sähköpostitse (help@bajaclothing.fi). Tällaisissa tapauksissa me vastaamme tuotteen palautuskuluista. Pyydämme, että ilmoitatte viestissänne, haluatteko perua tilauksen vai vaihtaa tuotteen uuteen tai toiseen tuotteeseen. Uusi tuote lähetetään, kun palautus on saapunut perille meille. Jos haluatte perua tilauksen, pyydämme rahojen palautusta varten ilmoittamaan pankin Swift- tai BIC-koodin sekä pankkitilinumeron IBAN-muodossa. Alennetuilla tuotteilla ei ole reklamaatio oikeutta 30 päivän kuluttua. Ilmainen toimitus ei vie reklamaatio-oikeutta tuotteelta.

Takuu

Kaikilla tuotteillamme on takuu 100 päivää. Ota takuuasioissa yhteys mailiin help@bajaclothing.fi. 

Alennetuilla tuotteilla ei ole reklamaatio oikeutta 30 päivän kuluttua. Ilmainen toimitus ei vie reklamaatio-oikeutta tuotteelta.


Sale

Unavailable

Sold Out