Baja hupparin tarina – Baja Clothing

Baja hupparin tarina


MIKÄ ON BAJA HUPPARI?

Näkyvin ja tunnetuin tuotteemme on alkuperäinen, lämmin ja hengittävä Baja-huppari.

Senor Lopez suunnittelee tuotteiden mallit, värit ja pinnan kuvioinnin Kaliforniassa. Kankaat kudotaan kierrätetystä kangasmateriaalista Meksikossa. Tuotteidemme värit ja kuviointi vaihtuvat aina saatavilla olevien kierrätysmateriaalien mukaan.

Kaikille leppoisaa elämää vaaliville Baja on raikas valinta! Käytitpä sitä kadulla, rannalla tai rinteessä, Bajan lempeä materiaali hellii sinua tyylistä tinkimättä.

TARINA BAJA HUPPARISTA

Kutoipa muinoin erään vaatimattoman talon vaatimattomassa huoneessa nuori nainen kangasta. Hän kutoi kutomasta päästyään. Valmista piti tulla aina määräpäivään mennessä. Kankaan tilaaja oli maksanut kankaan kudonnasta aina sopimuksen mukaan. Kangasta piti olla varmasti valmiina jokaisena sovittuna päivänä. Ja laadun piti olla täydellistä.

Tyttö kutoi ja kutoi. Välillä itki ja kutoi. Oman elämän murheet painoivat välillä nuorta sydäntä niin kipeästi, että loimilangoille tipahteli kuumia kyyneleitä.

Eräänä päivänä tytön rakas isoäiti sanoi, kun tyttö taas kovin murheellisena kutoi, että kangas ei kestä, jos se on surulla kudottu ja kyynelillä kostutettu. Isoäiti neuvoi tyttöä kutomaan kankaaseen rakkautta ja lempeyttä, toivoa ja toiveiden täyttymystä, iloa ja uskoa huomiseen, luottamusta ja hyvää tahtoa.

Niin alkoi syntyä taikakangasta, josta alettiin ommella taianhohteisia Baja-huppareita. Sinähän tiedät toki nämä hupparit? Tiedäthän? Suuritaskuiset, suurihuppuiset, kestävät pusakat, jotka päällä merenrantoja rakastavalla nuorisolla oli tapana istua iltanuotion ympärillä. Paikka oli Meksiko ja sen osavaltio Baja. Siellä jossakin tyttökin asui. Ja kutoi kodissaan. Tiesitkö muuten aikaisemmin sitä tarinaa? Ja tiesitkö sitä aikaisemmin, mitä maagisia voimia Baja-hupparin kudelmat kätkevät sisäänsä?

Kävipä sitten kuitenkin niin, että pahuuden voimat alkoivat tunkeutua Baja-huppereiden maailmaan. Näinhän usein murheeksemme käy hyvissäkin saduissa. Pahan valta on niin hurja, että se tunkeutuu hyvyyden taikavoiman läpi.

Huumemaailman pedot oivalsivat, että Baja-hupparin sisään voi kätkeytyä; sen suuren hupun voi vetää silmille, taskut voi täyttää maailman mustuudella ja pahuudella ja ihmeellinen kangas pitää sisäisesti kylmän ja kolkon ihmisen lämpimänä.

Taika-Baja alkoi taistella tätä mustaa maailmaa vastaan. Sen loimilangoista, eläväpintaisesta neuloksesta ja ihmeellisen kauniista väreistä hehkui niin paljon siihen sidottua hyvyyttä, että taistelu alkoi kääntyä voitoksi. Huppari alkoi pikkuhiljaa päästä takaisin sinne, minne se kuului; sellaisten ihmisten luo, jotka rakastivat raitista tuulta, puhdasta luontoa, tervettä elämää ja aitoa onnea.

Mutta tiedätkö, tämä taistelu on vielä kesken! Tarvitsemme sinut mukaan taisteluun maailman pahuutta vastaan! Tule ja vedä oma huppari päällesi! Täytä sen taskut rakkaudella, lempeydellä ja tulevaisuuden uskolla. Täytä sen taskut omenoilla, ilolla ja ystävyydellä. Täytä sen taskut rauhankyyhkyillä, onnella ja riemulla. Istu ystäviesi kanssa nuotiotulille ja päästä rauhankyyhkyt ilmoille. Päästä iloinen nauru ilmoille. Päästä ilo ilmoille...

Baja-neulehupparin tarina alkoi Baja Kaliforniasta. Sieltä se on levinnyt laajalle reissaajien, surffaajien ja lautailijoiden mukana kaikkialle sinne, missä hyvännäköinen ja helppo vaate on ollut tarpeen.

MIKÄ ON ECOMEX-MATERIAALI?

ECOMEX-materiaali valmistetaan T-paita tuotannon leikkuuvaiheessa ylijäävästä kankaasta. Kaikki Bajan tuotteet valmistetaan tästä kierrätetystä ja ympäristöystävällisestä materiaalista. Kankaiden kierrätysprosessista huolehtii tiimi, joka vastaa materiaalin keräämisestä sekä varmistaa lopullisten tuotteiden korkean laadun.

KIERRÄTYSPROSESSIN KULKU:

T-paitojen tuotannossa syntyvä ylimääräinen leikkuujäte hyödynnetään tehokkaasti. Kaikki ylijäämäkankaat kerätään, lajitellaan väreittäin, leikataan suikaleiksi ja punotaan langaksi. Kierrätyksessämme emme siis käytä vanhoja tai likaisia kankaita, vaan ainoastaan laadukasta yli jäävää materiaalia.

Suunnittelijamme Senor Lopez suunnittelee ja valitsee tuotteissamme käytetyt värit ja langat. Valitut väriyhdistelmät kudotaan lopulliseksi ECOMEX-kankaaksi, josta tuotteemme sitten valmistetaan. Käyttämämme perinteikkäät kutomakoneet tuottavat laadukkaampaa ja kestävämpää materiaalia, kuin nopeat modernit koneet.

Kaikki kankaat on pesty, pehmitetty sekä esikutistettu ennen lopullisen tuotteen valmistusta. Tämä takaa sen, että ostamasi tuote säilyy siinä muodossa ja koossa, jossa sen ostit. Ei siis vaaraa umpimähkäisistä muodonmuutosyllätyksistä ensimmäisen pesun jälkeen!

Kaikki ECOMEX-kankaasta valmistetut paidat ja peitot ovat uniikkeja. Me emme koskaan kulje oikotietä suunnitellessamme ja valmistaessamme ainutlaatuisia tuotteitamme.


Sale

Unavailable

Sold Out