Tietoa BAJASTA


Baja Clothing on suomalainen vaatealan tuotemerkki, joka rakastaa rentoa ja ekologista elämäntapaa. Baja-tuotteet tuntuvat mukavalta niin sinulle kuin ympäristöllemme. Ihmisyyden ja luonnon kunnioitus ovat ensimmäisiä ja tärkeimpiä arvojamme, kun valitsemme materiaaleja ja tuotantotapoja. Baja edustaa aina myös ehdotonta laatua ja käytännöllisyyttä.

MIKÄ ON BAJA-NEULEHUPPARI?

Näkyvin ja tunnetuin tuotteemme on alkuperäinen, lämmin ja hengittävä Baja-neulehuppari.

Baja-neulehupparin tarina alkoi Baja Kaliforniasta. Sieltä se on levinnyt laajalle reissaajien, surffaajien ja lautailijoiden mukana kaikkialle sinne, missä hyvännäköinen ja helppo vaate on ollut tarpeen.

Senor Lopez suunnittelee tuotteiden mallit, värit ja pinnan kuvioinnin Kaliforniassa. Kankaat ja valmiit tuotteet neulotaan kierrätetystä kangasmateriaalista Meksikossa. Tuotteidemme värit ja kuviointi vaihtuvat aina saatavilla olevien kierrätysmateriaalien mukaan.

Kaikille leppoisaa elämää vaaliville Baja on raikas valinta! Käytitpä sitä kadulla, rannalla tai rinteessä, Bajan lempeä materiaali hellii sinua tyylistä tinkimättä.

MIKÄ ON ECOMEX-MATERIAALI?

ECOMEX-materiaali valmistetaan T-paita tuotannon leikkuuvaiheessa ylijäävästä kankaasta. Kaikki Bajan tuotteet valmistetaan tästä kierrätetystä ja ympäristöystävällisestä materiaalista. Kankaiden kierrätysprosessista huolehtii tiimi, joka vastaa materiaalin keräämisestä sekä varmistaa lopullisten tuotteiden korkean laadun.

KIERRÄTYSPROSESSIN KULKU:

T-paitojen tuotannossa syntyvä ylimääräinen leikkuujäte hyödynnetään tehokkaasti. Kaikki ylijäämäkankaat kerätään, lajitellaan väreittäin, leikataan suikaleiksi ja punotaan langaksi. Kierrätyksessämme emme siis käytä vanhoja tai likaisia kankaita, vaan ainoastaan laadukasta yli jäävää materiaalia.

Suunnittelijamme Senor Lopez suunnittelee ja valitsee tuotteissamme käytetyt värit ja langat. Valitut väriyhdistelmät kudotaan lopulliseksi ECOMEX-kankaaksi, josta tuotteemme sitten valmistetaan. Käyttämämme perinteikkäät kutomakoneet tuottavat laadukkaampaa ja kestävämpää materiaalia, kuin nopeat modernit koneet.

Kaikki kankaat on pesty, pehmitetty sekä esikutistettu ennen lopullisen tuotteen valmistusta. Tämä takaa sen, että ostamasi tuote säilyy siinä muodossa ja koossa, jossa sen ostit. Ei siis vaaraa umpimähkäisistä muodonmuutosyllätyksistä ensimmäisen pesun jälkeen!

Kaikki ECOMEX-kankaasta valmistetut paidat ja peitot ovat uniikkeja. Me emme koskaan kulje oikotietä suunnitellessamme ja valmistaessamme ainutlaatuisia tuotteitamme.