Tietoa BAJASTA – Baja Clothing

Tietoa BAJASTA


Baja Clothing on suomalainen vaatealan tuotemerkki, joka rakastaa rentoa ja ekologista elämäntapaa. Baja-tuotteet tuntuvat mukavalta niin sinulle kuin ympäristöllemme. Ihmisyyden ja luonnon kunnioitus ovat ensimmäisiä ja tärkeimpiä arvojamme, kun valitsemme materiaaleja ja tuotantotapoja. Baja edustaa aina myös ehdotonta laatua ja käytännöllisyyttä. 

Bajan uusi aikakausi!

Hei,

Oletkin ehkä jo kuullut, että meillä Bajalla on tapahtunut suuria. Olemme luopuneet vanhasta ydintuotteestamme, baja-hupparista. Syyt tähän ovat moninaiset. Maailmaa kurittava korona-pandemia on saanut liiketoiminnan polvilleen, ja se osui myös meihin. Toimitukset huppareihin alkoivat takkuilla jo keväällä, eikä meidän pieni liiketoiminta olisi kestänyt sitä pitkään.

Jopa koronaa isompana asiana tässä vaikutti Meksikosta asti rahdattavien vaatteiden kasvattama CO2-päästöjen määrä. Vaikka tuote itsessään on kierrätysmateriaalia ja ajatus hieno, romuttaa rahdista aiheutuvat päästöt sen ajatuksen.

Näiden takaiskujen myötä käänsimme uuden lehden, jonka myötä toivomme toimintamme kasvavan maltillisesti kysynnän mukaan.

Uuden lehden otsikkona on KOTIMAISUUS! Nykyinen toimintamalli on tiivistettynä kotimainen, kestävä ja ekologinen. Näiden lisäksi tavoitteenamme on pitää tuotteet myös edullisina! :)

Tuotamme nykyisin kaikki tuotteemme Suomessa. Pipot, pyyhkeet ja T-paidat ovat jo valikoimassamme. Tuotteemme tehdään Jyväskylässä, Lapualla ja Merikarvialla.

Suunnittelu, työ ja myynti tapahtuu täällä, Suomessa.

Jokainen euro, joka meidän kauttamme kulkee, tulee suomeen.


Tutustu lisää tuotteisiimme vanhassa tutussa osoitteessa www.bajaclothing.fi

Pysykää terveinä!

-Elmeri Bajalta

Tämä on tiimimme:

Janne
Baja Clothingin perustaja, Hallinto

Martti
Verkkokauppa, logistiikka ja asiakaspalveluKuvaus, markkinointi


  Sosiaalinen media

Pyrimme taistelemaan esimerkillämme raikkaan ja terveellisen elämäntyylin puolesta. Ideologiamme pohjautuukin Baja hupparin tarinaan:

Lammas susien vaatteissa

Oletko kuullut mukavan tarinan meksikolaisesta hupparista, jonka auringonpaahtamat surffarit ottivat omakseen? Hupparista tuli heidän tavaramerkkinsä - riippumattoman ja vapaan elämäntavan symboli. Käytännöllinen pusero isoine taskuineen ja huppuineen oli täydellinen asu iltanuotiolla. Coolia, eikö totta?

Oletko kuullut ikävän tarinan siitä, kuinka huumemaailma riisti käyttöönsä tämän sympaattisen vaatteen? Hupparin hyvät ominaisuudet alkoivat palvella pahuuden ja pimeyden maailmaa. Isot taskut kätkivät sisäänsä synkeitä salaisuuksia.

Haluatko tulla mukaan rakentamaan uutta ja raikasta tarinaa? Haluatko olla mukana taistelemassa maailman pahuutta vastaan? Haluatko vetää hupparin päälle ja ilmentää sillä omia,terveitä elämäntapojasi? Tule mukaan. Tehdään tämä kaikki yhdessä!

On meidän vuoromme riistää huppari kertomaan terveestä elämästä, raikkaasta ilmasta, hyvästä fiiliksestä. Annetaan hupparin suurten taskujen pursuta omenoita, pajupillejä, rauhanlintuja, kirjeitä ystäville. Viedään huppari päällämme raikkaaseen luontoon, metsiin, rannoille, tuntureihin. Viedään se kaupungin vilkkaille kaduille tai rauhallisiin puistoihin. Viedään se päällämme sinne, missä ihmisen on hyvä olla.

Tule osaksi kaunista, uutta tarinaa. Tehdään yhteinen, suuri, elämän nuotiopiiri ja istutaan siinä yhdessä aamuun asti. Moneen aamuun asti. 

(Pidempi versio Bajan tarinasta täällä)


Sale

Unavailable

Sold Out